Dags att ta tag i saker och ting

På något sätt var inte wii alls lika roligt efter att ha klarat ut de absolut omöjligaste (okej det var bara igår allt gick åt helvete..) banorna. Nu sitter jag här med datorn i knät en än gång men tro det eller ej jag ska faktiskt ut och springa nån kilometer eller två. Återkommer om jag överlever det, nästan nervös över hur konditionen ligger till..

29 December 2011

Hunnit med att jobba lite på förmiddan och nu väntas käk och träning. Frågan är om det är värt att gå ner till gymmet om det är stängt, att springa ute existerar inte då det kommer vara alldeles för kallt, men att stå inne och spela wii låter som en grym idé. wihoo
Förresten om någon är sugen på att dra en pizza med mig ikväll eller hitta på något på eftermiddagen tveka inte att höra av er. (finns en liten chans att någon läser min blogg som inte alls känner mig men låtsas som ni aldrig läst den föregående meningen.)

Julklappar

Tack tusen gånger om till min familj, tommy & kajsa, kusin vitamin, morbror och farbror för alla julklappar! Måste tillägga att skrubbhandsken, gröna saken och silver skålen är från mina bröder (med andra ord tiokroners-rummet på ica.) Ett par skor fick jag också som inte är med på bilderna men visar dom en annan gång.

Nostalgisk natt

Micke och molle & Fem myror är fler än fyra elefanter kommer få underhålla mig inatt då mensvärken lär förstöra min sömn.

Godnatt sötnosar

Jobbade arslet av mig på förmiddagen idag och ikväll kom Lovisa och gjorde mig sällskap. Onemorelevel.com är bara att rekommendera. Älskade super mario spel att vara så fantastiskt


Dagens humor


27 December 2011

Hejsan!
Igår var jag med familjen till västerås för att shoppa och kolla in mellandagsrean. Kan bara konstatera att jag inte var ensam om att vara ute och shoppa. herregud, kände direkt när jag och klev in på erikslund att det skulle urarta. Mycket riktigt så var det folk precis överallt och fick endast med mig några småprylar. 
Mina söta bröder däremot shoppade upp sina presentkort på många tusenlappar och satt tysta som möss och spelade på sina nintendos. Idag blir det att hitta på något med min vän lovisa.
Min älskade deo som jag letat efter överallt införskaffades igår. Björn borg trosorna och torrschampoot var inte så dumma dom heller.

Min julafton i bilder


Plötsligt händer det

Kollade in statistiken som jag knappt visste hur man kom till men idag lyckades jag och herremingud.. 16 (!) stycken filurer har alltså vart inne på min lilla blogg. (jag är alltså helt seriös) lite fränt då jag skulle gissat på knappt fem.. precis som det är alla andra dagar(a´ Men häng i nu kööör vi!

ju nejm it bejbi

inga fantasi alls känner jag.. funderade ett tag på att lägga upp bilder från jul men får ont i magen bara jag tänker på det. Efter det funderade jag starkt på att lägga upp bilder från avslutningen men ser ut som en köttbulle i ansiktet och känner inte för att skrämma er. Vad jag gjort idag skulle kanske vara roligt för er att veta så vi livar upp inlägget lite. Då kan jag berättat att jag kollat på film. (tror jag misslyckades med min upplivning.) ledsen
(google bild)

25 December 2011

Godjul i efterskott eller något liknande. Hade en underbar julafton som innehöll allt man kan tänka sig och lite till... Nu väntas det film och ännu mer film. vägrar hoppa ur pyjamasen och kör på en låång mysdag!

Tidsinställt

Riktigt nöjd över mina betyg och nej jag menar inte att skryta utan snarare min blogg, mitt liv, skriver och lägger ut vilka bilder jag vill. puss på er

GODIS GODIS GODIS

Nu jääääklar ska det ätas godis. m u m s

24 December 2011

Hejsan!
Klockan har precis stigit in på julaftonstimmarna och oj vad mycket som gjorts idag. Började med tidig uppgång och en snabbfrulle för att sedan åka in till Ica maxi (vi och alla andra köpingsbor). Blev kvar alldelles för länge då det var trångt, sjukt mycket mat skulle handlas och så fort mor o far ser någon dom känner stannar dom och önskar en riktigt god jul. Kebaben efteråt fick mig på bättre humör, sprang in och köpte tights och lite smått som jag kunde ha på mig imorgon (idag?). Ikväll har vi haft besök av nästan hela släkten men varför dom kom hann jag aldrig förstå. 
Puss och GOD JUL!

Godnatt sötisar

Nu slår jag kanske på en film och sedan somnar in med dessa underbart snygga grabbar. gissa om jag kommer sova gott?

22 December 2011

Herremingud bara två ynkliga dagar kvar till julafton och imorgon kan man säga att imorgon är det julafton. happy chey here.
Idag var det storstädning i hela huset som gällde som resulterade i att jag hittade en himla massa gamla papper och skit som jag trodde var borta för tusen år sen. minnen.. Städade även hos mormor och tog en trip till lovisa för att sen åka hem och julpynta. Ikväll blir det nog att ta det lugnt och malin och lovisa kanske drar sig hitåt.
Den här klassresan glömmer man inte i första tagen..

Right now

tidsinställt hejohå

I'm sorry if you don´t have the same humor as me, but I die every time

Next up: duchen och sen vidare tilll avslutningen

Teenager post

en än gång blir jag chockad över hur en text kan stämma så enormt och hur den kan passa in (okej passade in för tio min sen) så fruktansvärt perfekt

21 December 2011

Klockan 18.00 är det avslutning ikväll och efter det blir det kanske att hitta på något med mina fina vänner. Annars lutar det mot att göra knäck och klä julgranen. 
Några få dagar kvar till julafton och shit så skönt det ska bli med ett break från skolan och lite julklappar uppe på det som pricken över i:et. 
Kallt vart man än går men ska inte klaga (vill ha lite mer snö till julafton).
Bara för att jag faktiskt saknar värmen och att vara brun så bjuder jag på två bilder från rom/italien. men klagar icke

Tidsinställt

Kan meddela att det är EXAKT så här jag känner just nu. (älskar när en text beskriver något som man verkligen känner igen sig i till 100%)

Överenergi & städning

Kort snabbt inlägg måste detta bli då jag måste återgå till min städning. shit pommes frites vad skitigt det är, kläderna och dammtussarna tar över mitt rum. Men dammtussarna räknar jag som levande varelser så dom har väl också rätt att leva? tror jag ska satsa på att bli dammtuss-uppfödare!?! ;-) 
Skulle vara ett sjukt roligt skämt men ah.. förresten vet ni vad jag just upptäckt? En äcklig idrottsväska från alltdeles för många dagar. skitt också ingen återvändo

Tidsinställda inlägg

Gjort en himla massa tidsinställdainlägg (okej två stycken "änsålänge") och dör lite grann åt dem. Det första kan jag avslöja publiceras 06:45 imorgon. checka in vettja

20 December 2011

Inga lektioner idag utan pyssel, scrapbooking och spel stod på schemat. Onödig dag men aja bättre än lektioner och imorgon slutar jag tio. livet leker!
Tyvärr så är det inte lika roligt att vi har avslutning imorgon och jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig. 
Ni får en sneeak peaak på linnet det lutar emort, men blir nog att gå utan byxor.

och nej jag tänker inte lägga ner speciellt mycket tid på min avslutningsoutfit. linne, svarta jeans och förhoppningsvis svarta "lite snyggare" skor.

Hockey

Spenderade som sagt min söndag i hockeyhallar lite här och var. men vad gör man inte för sina bröder? försylning och en ond hals fick jag som tack

18 December 2011

Hej min rara "bloggläsare"?
Najs start efter min dåliga uppdatering men vad tusan nu kör vi igen. 
Helgen spenderades delvis hemma hos moa med underbara vänner, i ishockeyhallar runt om i landet halvt ihjälfrusen och hemma i min underbara säng med en film.

Skolan idag gick finemang även om det är sjukt segt nu på slutet men men lov på onsdag. klagar icke

Nostalgi


tummen upp för blondinbella

http://blondinbella.se/jag-alskar-min-kropp-2/#Kommentarer

Ich will schnee haben


@ svenskan

Underbart med fredag till hundra procent och inga speciella planer har jag heller så blir nog att ta det lugnt största delen av tiden. Nästan helg är det julafton..!? Känns helt sjukt, hur kan det vara så nära och vart är julkänslan.

fuck my life, eller nå´ liknande

Känslan när man velat ha ett par jeans legging i tusen år, hittar dom på junk yards, betämmer sig för att köra på ett impulsköp och den enda storleken som finns är XL

Dear santa


Briljant norrbaggeskämt

Varför använder inte norrmännen bestick?
För att dom stoppar i huvudet i burken så att dom fastnar och äter upp alla gurkor.
(ah ni kan ju skriva om ni förstår..)

15 December 2011

Skrev nyss ett inlägg med en väldigt fräsig början men det är spårlöst försvunnen och den fräsiga början är inget jag kommer ihåg. De är tuffa tider för en del, för en drömmaren. 
Idag blir det lite städning och sen ska jag bara ta det lugnt. härligt värre!

Bild från igår på "framtidens hockeyproffs"..eller något sånt?

why is everybody so serious acting so damn mysterious


Försenade lucia bilder


Håltimme

Hemma efter två lektioner varav det ena var ea som inte räknas och det andra kemi. Kemi provet gick betydligt bättre än jag trodde men gillar inte tanken på att jag kanske kommer sänka mitt betyg..
Fast jag deppar inte för det för nu har jag bara en enda inlämningsuppgift kvar sen är jag helt klart med ALLT i skolan för den här terminen. lovely

Lite hjälp skulle sitta fint

Om det är någom där ute i mörkret som känner för att komma och förhöra mig på kemi frågorna eller skrika till mig att ta tag i skiten och jobba lite så skadar det inte.
Återkommer när jag kan det..(säger sig själv att det aldrig skulle bli nå inlägg så bryter nog de löftet med det samma)

Julmusik

Triad – Tänd Ett Ljus
.
.
.
.

grymtinternet.com

42min 13 s tog det att ladda ner säsong två av andra avenyn och att det tog under 2 min att ladda ner trolltyg i tomteskogen är inget jag klagar över!
12 Irene Huss filmen tog cirkus 2 minuter så känns helt okej när man spontant kommer på att man ska ladda ner en film!

Pluggakuten

Lyckades med mitt stenhårda plugg till 20.15! imponerade?
Tänkte iaf skriva två tips för att få ett effektivt plugg då det värsta som finns är att sitta och slö plugga och aldrig riktig komma igång även fast man vet att man borde.

Tips nummer 1: Klicka ner och stänga av facebook, bloggar osv & kolla inte på en film eller på tv:n medans du pluggar. (inte speciellt förvånande men ack så stor roll det har på pluggandet)
Själv brukar jag vara expert på det där med att kolla på film och plugga samtidigt. Andra avenyn på ena halvan av skärmen och skolarbete på andra. Leder 9/10 gånger till att jag missar viktiga saker i AA och inte får något gjort.

Tips nummer 2: Vet inte om jag läst detta på någon annans blogg eller om det är någon som tipsat mig om detta. Men jag brukar iaf köra ett "30 min plugg - 30 min övrigt" race. Det är sjukt hur mycket man kan få gjort på bara en halvtimme när man verkligen stoppar ner huvudet i boken och gör det man ska. Att efter 30 minuter fokusera på facebook, kolla bloggar, käka eller vad man känner för är sjukt underbart då man vet att man pluggat stenhårt. Så till alla er som sitter i flera timmar utan och fatta något lägg bort mobilen och plugga 30 minuter. 30 minuter av ditt liv är inte lång tid men jävlar vad mycket man får gjort bara man bestämt sig för att verkligen lägga ner allt på att plugga! Nej nu ska jag strax inleda 30 nya plugg minuter!
Mycket ståtlig google bild

Pluggning

I samma sekund som jag trycker ner "spara & publicera" knappen ska jag plugga stenhårt till kl 20.15! Senare kommer en del pluggtips som jag samlat ihop för att få så effektivt plugg som möjligt. träningen gick helt okej idag så det är bara att kötta på och tagga fem träningar i veckan i februari!


true colours

Jag har väldigt svårt att lita på människor som jag träffar för första gången eller som jag bara skrivit med under en en kort stund.

11 December 2011


Matematikräkning, musik och senare blir det träning

Mina fina vänner

Hejsan svejsan! Igår spenderade jag min dag på ica med fanny och sedan hemma städandes. Malin och Lovisa kom någon gång på kvällskvisten och körde en övernattning hos mig. Underbara filurer ni är!?
Kollade på the hitcher, snackade, spelade in sjuka videor och checka irene huss (ah jag somna efter en kvart men men..). Vaken tidigare än tuppen och mina söta vänner ligger fortfarande och sover.
uppdaterar senare!

What´s next


Man glömmer aldrig en Klass Kamrat


Min favorit låt


Enda anledningen till att jag publicerar detta inlägg är för att jag vill avsluta "the 16 days challenge". Jag har ingen favoritlåt och om jag skulle hitta någon bra skulle jag inte vilja publicera den som min favorit låt. Finns många bra artiser och minst lika många bra låtar.

Min favorit film

Jag kommer faktiskt inte på vad min absoluta favorit film är för tillfället. När jag var liten var Astrid Lindgren filmerna mina absoluta favoriter men på senare dar´kollar jag mest på serier. Andra avenyn är lätt den nuvarande favoriten men ghost whisperer, OC och one tree hill ligger tätt därefter.

Vad jag åt idag



Tänkte lägga upp det här på rätt dag (alltså BAKÅT i arkivet) men funktionen där man ställer in tidsinställda inlägg finns inte. ni får överleva

humör svängningar

Kom hem från skolan och bestämde mig för att tag i mitt  liv påriktigt den här
gången. Slängde in tvätt i tvättmaskinen, plocka in i diskmaskinen och städa på mitt rum men det var väl där någonstans det hela sket sig. Kändes som jag skulle svimma, kunde inte stå och var tcungen att käka fort som helvete. gaaah vafan händer med mig? Ligger och kollar på andra avenyn. ovanligt? fan också orkar ingenting nu för tiden. jävla skit


Capisch

Eftersom att blogg.se är cp tänker jag inte blogga idag. Återkommer när saker och ting fungerar som det ska.

Things I made

Undrar ni vad jag gjort dom senast två timmarna? Om ni undrar så har ni tur då jag skrivit ner en lista på allt jag gjort.
- Ätit två mandariner
- Druckit två glas juice
- Ätit två mackor med salami
- Kollat på tre avsnitt "Andra avenyn"
- Bäddat min säng
- Tagit snö kort
- Tagit ego bilder
- Bytit om två gånger
- Filat naglarna


Hårfärg


Inte skrivit det än men igår färgade jag i alla fall mitt hår brunt. Var så sjukt trött på min äckliga utväxt så ni anar inte, känns grymt najs att ha blivit av med den. Inte lika fräsigt att läsa på isabelle strömbergs blogg om hur extremt fräsigt det är med mörk utväxt. Så hiss eller diss? 

7 December 2011

Hemma efter en dag i skolan som bland annat bestod utav en sväng till ica och en sjukt spårad tyskalektion. Vilken dag..! Känner mig helt slut så nu bir det några avsnitt andra avenyn, lite plugg och inslagning av julklappar.
 

Någon jag vill träffa just nu


Just nu är jag på humöret "varasjälv,kollapåfilm" humöret. Känner inte alls för att träffa någon eller snacka, eller förresten så finns det en person jag skulle kunna träffa JOHN BLUND

ojojoj

Nu händer det saker och ting ska ni veta..

Uppdatering: Har dom gjort om blogg.se eller är det min dator som är knäpp? Någon som vet?


Göteborg-Ullared

Egentligen vart jag inte sjuk men jag trodde att jag skulle bli sjuk och eftersom att jag inte blev sjuk så var jag ju frisk. Så då följde jag med mamma, pappa och mormor till göteborg istället för att vara sjuk. Hänger ni med? Inte? ne inte jag heller..;(
I alla fall så käka vi på någon indisk restaurang och drog vidare till Ullared. Sov kvar över natten och gick på ullared (eller gekås för alla petiga). Handla en massa skit men nu är jag nästan klar med alla julklappar iaf!
Sen igår efter ullared drog vi till göteborg och gick på liseberg.
Har iallafall haft två grymma dagar helt enkelt!


otur så här på måndagskvisten

Förskräckligt sjuk är vad jag är. och lika förskräckligt synd är det om mig. ännu förskräckligare är det att jag missar skolan imorgon. men oj vilken tur det är att jag blir frisk till imorgon och förskräckligt tur att jag kommer vara frisk som är nötkärna


Något jag ångrar


att jag gjort ett tidsinställt inägg med den här bilden.

Vapenbröder

Malin, johan falk och ostbågar gjorde min kväll till något alldeles underbart. Fått en ny liten förälskelse till joel kinnaman..eller nej det är inget jag erkänner. Han är fortfarande lite sliskig..

En bild på mig själv för ett år sen


tror bilden är tagen i december förra året. alla bilder är på min externa hårddisk så blev denna från facebook

Mitt drömbröllop



Känns inte alls som min stil att skriva om mitt drömbröllop på det här viset. Men visst vore det sjukt underbart att gifta sig utomlands på en lång vit sandstrand? Samtidigt som ett "vanligt" kyrkbröllop med släkt och vänner inte låter så förskräckligt dumt. Nej det visar sig helt enkelt när det är dags. I nuläget lever jag i nuet och tar varje dag som den kommer.

Örebro-Leksand


Julmarknad

Stått och sålt massa grejer till polenresan mellan 12 och 15 idag. Jaja snart lär vi ha tjänat ihop allt till den där resan känns det som. Glad att vi slapp stå ute i regnet iaf, hoppas moa och mia överlevde bara.

hotell gyllene knorren



2 December 2011

Haft en riktigt skön dag idag som bestått av en massa härliga grejer. Två MVG:n, matteprov (nej det var inte härligt, men det gick bra så fine det får stå med), tacomys med fyra underbara tjejor, wii och idol uppe på det.
Men det är där någonstans som det roliga går i krasch... hur faan kunde robin gå vidare?!? och moa inte..


Mina mål/drömmar/önskningar


Jag är inte den tjejen som har min framtid planerad till punkt och pricka, snarare tvärt om faktiskt. Självklart vore det najs att flytta till Las vegas, gifta mig med en rik man, kunna syssla med vad jag vill och få två söta barn vid namn filippa och viktor. Men hallå?! Jag kan inte ens bestämma mig för vilken linje jag ska gå på gymnasiet och jag älskar spontana ideér. Men precis som de flesta andra önskar jag att jag kommer hitta ett fantastiskt jobb som jag trivs att gå till varje dag, ännu trevligare vill jag att det ska kännas att komma hem till en underbar familj och bla bla bla


to cool for you

Svenska är det som gäller right now. Lunch och matteprov väntar och efter det blir det hem och ha helg. Grymt jäkla skönt helt underbart är väl en sumering av min känsla. 
Julmarknad, sleepover hos mallan och en del äventyr väntas. JIPPI

Bild på mig och min bästa vän


zorro & zonika. that´s it

puss på dig håkon

-

prolematico

upptäckte att "the 16 days challenge" inte publicerades igår. ta´t lugnt det dyker upp inom kort


RSS 2.0