wearethesuperlative conspiracy

lovely

Gymnasieval 2012


30 Januari 2012 - Idag är en sån dag då...

- Jag vaknar pigg innan mitt alarm.
- Jag absolut inte känner för att ha idrott och den blir inställd.
- Träningsvärken är något helt extremt och kroppen är slutkörd.
- Skolan är trist men jag klarar mig igenom den utan problem.
- Jag fick skjuts hem från skolan.
- Det serveras thai-mat till kvällsmat.
- Matteboken jobbar med mig och jag känner mig för en liten stund som einstein.
- Jag har ett par avsnitt av Vampire Diaries ligger och väntar på mig.
- Jag kommer gå och lägga mig tidigt och förhoppingsvis ha energi till att skriva ihop ett sammanhängade inlägg med text och bilder imorgon.

Five fucking month left


27 Januari 2012

IDAG HAR DET VARIT EN BRA DAG! Känns som att jag skriver det alldeles för sällan och ville förändra det hela . Skolan gick förvånadsvärt fort idag och gick bara bra då jag hade sällskap av mitt spotify som förövrigt samarbetade riktigt bra. Tog en välbehövlig tripp till västerås med Malin och införskaffade mina älskade hörlurar (som hittades efter att ha letat i hela fyra olika butiker) + lite smått och gott. Bilder kommer en annan dag för nu vill jag bara lyssna på musik och ta det lugnt. 

Måste berätta att jag vart extremt duktig och fixat allt från pastasallad till att packa tills imorgon till fotbollscupen så nu jäklar hoppas jag att det går bra!

Mattelektion

Sista lektionen för idag och sen traskar jag hemåt och tar det lugnt i nån timme för att sen dra vidare till Västerås med Malin. Känns som att det är en grym helg som väntar!


hard work

Anade aldrig hur svårt det kunde vara att beställa ett par vanliga hörlurar. (självklart är dom inte vanliga utan snarare en gåva från gud.) Det måste helt enkelt bli perfekt!

26 Januari 2012

Konstig skoldag och seg i kroppen på ett härligt sätt. Ska sätta mig ner och göra några sidor i matteboken samt se ett par avsnitt av vampire diaries. Ingen träning ikväll och känner för att ta det riktigt lugnt.
Ha en bra kväll slår vad om att ni förtjänar det!

Varför inte utnyttja allt när man kan?

19 April är det försent så kände för att testa varenda liten premien grej man fått tillgång till. Nästan alla i allafall...

r.i.p Picnik.com

Förstår inte alls hur de kan ta bort "mitt" älskade picnik som är bäst att göra om bilder i. Tror inte att någon annan sida eller något annat program är alls lika bra som picnik. (Inte för att jag kan minnas att jag testat något annat än paint och några få andra ett fåtal gånger men ändå.) Men allt dåligt har något bra med sig och i det här fallet är det att ALLA får tillgång till ALLT och inte bara de med premium-konton.

Örebro - Leksand

Skulle egentligen befinna mig i Örebros hockey hall med familjen ikväll kl 19.00 men träning och plugg lät så extremt mycket roligare så jag stannar hemma. Inte riktigt hela sanningen men att jag inte kommer följa med och att det beror på plugg och träning är just nu den bittra sanningen. Engelska prov imorgon och cup lör-sön gör att det måste prioriteras före hockey. That´s life och hoppas leksand vinner!

25 Januari 2012

Håltimme till klockan ett så ska snart pallra mig tillbaka till skolan för att ha historia och tyska. Men hinner med ett halvt avsnitt av the vampire diaries innan. Har hunnit med att göra en hel del skolarbeten, lagat mat och plockat undan kläder nu när jag vart hemma och självklart kollade på vd.


I´m verry sorry

Fast inte bokstavligen och egentligen bryr jag mig inte om att jag inte bloggat som en galning de senaste dagarna. Önskar lite att jag skulle kunna skriva att jag inte haft tid, gjort en himla massa saker som tagit upp all min tid, att jag haft extremt roligt eller något liknande och att ni kommer då en massa roliga inlägg om allt jag gjort. Men sanningen är att jag har haft all tid i världen till att blogga de senaste fyra dagarna. Varför jag inte gjort det är för att jag varit sjuk och mått som griskulting. Varje gång jag fick ork till att ta mig upp ur sängen och faktiskt koncentration samt ork till att skriva ett inlägg slutade det med att jag tyckte synd om mig själv, kände mig som ett emo, tog bort det och loggade ut.  Det hela har resulterat i endast två emo-inlägg men mja kände mig inte på topp helt enkelt. Nu däremot känner jag mig sjukt mycket bättre och snart helt återställt. Ser fram emot att börja blogga som vanligt med roliga och glada inlägg som inspirerar!
Ifall ni undrade liksom..?!

Sometimes

"just nu är jag mer en överlevare än en levande. mitt huvud och mina tinningar dunkar konstant, min kropp är totalt utmattad och jag fryser ständigt. är även väldigt irriterad på allt och alla, men ska inte berätta mer om mina problem då åttio procent inte bryr sig och resten är glad att jag har dem. för så är det, it's like nobody's fucking business. kanske borde återkomma när jag inte är så gnällig? förövrigt är allt hakuna matata! nej just det, skolan! den torterar mig sakta med en stor kniv och stabbar mig här och var samtidigt som den ler åt smärtan den orsakat min trötta kropp. fyfan, hejdå"


Sjuk

Mår skit och har jag gjort det ända sen igår. Feber och hejohå. Livet leker helt enkelt, uppdaterar när jag blivit bättre!

Det går bra nu..

Kallt som skit i hela skolan och jag har frysprickar över hela kroppen min.. Men onödigt att klaga fast vänta nu jag tänker fortsätta att klaga! Min mobiljävel och nycklar är spårlöst försvunna och efter att sökt igenom hela skolan är jag smått besviken på resultatet då jag fortfarande känner mig rätt tom. Dom kan omöjligt bara fösvunna som om inget har hänt...!

Skulle inte skada om grabbarna från brottskod försvunnen var lite hjälpsamma.

The vampire diaries

we♥it

17 Januari 2012

Godeftermiddag alla som läser!
Kom hem från skolan för en stund sen och har precis hoppat i mjukisbyxorna, ätit macka och bäddat sängen.
Vet inte om det bara är jag men det finns verkligen inte ork till att bädda sängen, lägga undan kläderna, ta bort plattång, smink osv på morgonen. Det ser alltid ut som skit när jag kommer hem men det gör mig inget då det är värt att slippa på morgonen.

Nu blir det film och senare ikväll blir det träning på city gym.

Jullov 21dec-9Jan

Känslan när man äntligen fick jullov var ganska härlig, ännu roligare verkar det vart för vissa när de fick betygen..Min mycket fina, ståtliga och grymt goda julklapp som jag kämpat med till Malin & Lovisa.Inget jullov utan att spela wii, även om det inte blev lika mycket som förra året då jag levde framför det.GrymtLeksand och hockey med familjen-Nårsafton Förstår om ni blir förvånade över bildvalet men det här var det absolut godaste jag har lyckats lagat i mitt liv med hjälp av mamma.Murbygge?Dessa web cam bilder var helt tvungna att få vara med.
Mitt jullov får ett VG+ i betyg och egentligen skulle jag ha med en bild på ghost whisperer då jag spenderade många timmar framför det men tyckte det räckte gott och väl ändå. Gjorde inte så där förskräckligt mycket på lovet utan tog det faktiskt mest lugnt och njöt av att inte behöva göra något.

Leksands if - Troja ljungby


Städning!

Måste städa då det inte gick så jättebra igår och dammtussarna tar över mitt rum. Återkommer med bilder från leksand och vad jag gjort idag.

Slutkörd, trött och nöjd

Inte bästa träningen någonsin men inte den sämsta heller, med andra ord så var den helt okej.
Ny duschad och käkat en god kvällsmat i form av räkmacka, thé och grönsaker. Myskläderna och handbollsmatchen väntar på mig så vi hörs imorgon!

Out with the old and in with the new

Ska fixa med bloggen och väljer att inte sätta lösen på den. Så om det ser konstigt ut vet ni helt enkelt varför!

15 Januari 2012

Redan den femtonde januari och mindre än en månad tills jag flyger iväg till gran canaria med la familia. Igår kickade jag igång dagen med en döjobbig fotbollsträning. Efter det åkte vi direkt upp till Leksand för att se när de tvålade dit troja med 3-2. Och ja det är min kära far som lärt mig "tvålade dit".
Det var ungefär den här kvalitén som kameran höll igår (även om jag faktiskt tyckte bilderna blev smått coola). Men några av mina 200 bilder på hockey blev säkert bra och kan publiceras senare.

Stiko Per Larsson

Stiko Per Larsson – Törneros
Stiko Per Larsson – Mellan himlen och Hofors
Stiko Per Larsson – Bröder - Soft unplugged version 2011
Stiko Per Larsson – Oxens år
Stiko Per Larsson – Blåbärskungen

13e Januari 2012

Kan lova att det här har vart den skummaste fredagen den trettonde i mina femton år rent humör mässigt. Vaknade upp trött som vanligt, i skolan låg humöret mellan hyffsat och grymt då vi fick reda på att nationella blir i fysik som faktiskt gjorde mig glad! Men ikväll har allt kännts så sjukt skumt. Började med att jag kollade på "jag saknar dig" för tredje gången och grät som en liten unge till att jag låg och asgarvade till smurfarna med b1 & b2 vid min sida (bror 1 & bror 2).


fujidirekt.com

Glömt att visa er vad som kom på posten för några dagar sedan. Nu ska det bara köpas en massa ramar och sen kommer det bli alldeles perfekt.

Music is more than just music

Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
(Malin, Maja & Fanny det var den här låten jag la ner hela min själ för att förklara för er.)

12e December 2011

Det här med rubriker är inte min grej helt enkelt. Fast jag bara ska skriva dagensdatum blir det fel och jag måste alltid gå tillbaka och ändra skiten. Idag känner jag inte för att ändra på den utan för att vara extremt rolig och med flit skriva fel. (Lägg inte ner allt för mycket energi på att kommentera att jag skrivit fel bara)

Nog snackat om det, är barnvakt åt mina bröder och tanken var att jag skulle laga mat till dom men hittils har jag bjussat på kakor, saft och hoppats på att hungern ska gå över. Det håller helt enkelt inte men har ingen energi till att ställa mig och laga mat. Pizza låter som en härlig idé!'
Det här skulle inte heller sitta så dåligt kan man säga

I want candy

Trött på att alla barnfilmer bara blir sämre och sämre? Tycker du också synd om barnen idag och undrar vad fan det är för skit dom kollar på? Skulle kunna vara inledningen i en reklam men det är bara jag som är glad över att äntligen fått se en barnfilm som levererat. Liknar "Alvin och gänget"-filmerna och rekommenderas till alla som är sugna på att se barn/familjfilm.

Movie

Känner mig trött och seg så nu blir det filmmys med bror min. Återkommer senare!

Filip Forsberg


´


11 Januari 2012

Gått runt som en enda stor trött varelse i skolan idag och det är just dom dagarna som det inte skadar när man har en tre timmars lång håltimme. Sitter alltså hemma nu och funderar på om jag ska gå ner till ica och köpa pan pizza, kolla på film eller städa rummet.. Filmen låter mest lockande men städning av rummet är det absolut nödvändigaste alternativet.

Kronjuvelerna trailer


Har börjat kolla på filmen men kom inte speciellt långt igår då jag fick ont i magen och trodde för en sekund att jag skulle dö.. Nej inte dö men men ska inte klaga!

10e Januari 2012

Började den första skoldagen med en 45 minuters lång fysikgenomgång som var allt annat än intressant. Dissar alla andra lektioner och sitter i byhålan istället. najsigt värre!

I got a good feeling...

Att skolan börjar imorgon känns inte alls så jobbigt då jag en månad efter skolstarten drar med familjen till gran canaria. Helt jävla awesome och underbart att komma bort och få känns på lite värme..!

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Känslan när man tror att man har ett presentkort med 500:- på h&m, man fyller "shoppingbagen" på deras hemsida och upptäcker att presentkortet var till gina.

Ghost whisperer

Måste helt ärligt få "skriva av mig" när det gäller den helt underbara tv-serien ghost whisperer. Jag älskar den verkligen, shit helt underbar. Känns som att den följt med mig hela livet och när jag fick den femte och sista säsongen i julklapp blev jag självklart extremt glad men på något sätt så var det som att få ett enda stort "slut" i handen. Jag började kolla på ghost whisperer när jag var cirka 9 år med min pappa och kunde aldrig somna dom nätterna. Men det gjorde mig ingenting för att få sitta ensam tätt intill pappa i tv soffan var så sjukt mysigt.
Idag är det mamma som sitter bredvid mig när det är ghost whisperer på tv:n och pappa tycker inte alls att det är lika bra (kärleken till hockeyn har helt enkelt växt). 
Såg två avsnitt igår och idag väntas självklart några fler!

Dom flesta jag har pratat med har inte alls haft samma känslor för ghost whisperer som jag och påstår att det är helt värdelöst. Och "fine" alla har rätt att tycka och tänkta vad dom vill, jag vet att ghost whisperer är något alldeles eget och inte alls som varken Oc, one tree hill, glee, grey´s anatomy osv. 
Men visste ni att Channing Tatum, Hilary duff och Jose Zuniga (mr. Molina i twilight) är med i Ghost whisperer alla tre? Vill inte övertyga er att tycka om ghost whisperer utan snarare berätta att det är en hel del som faktiskt är med i det, lite coolt ändå?
På vissa har jag skrivit deras riktiga namn medans det står namnet på deras roll i en viss film på andra, anledningen är helt enkelt att det ska bli lättare för er att förstå vem det är.

Godmorgon världen!

Hejsan och hoppas ni sovit lika gott som jag gjort men att ni sluppit att vakna med en kropp som en gammal kärring. Träningsvärken i rumpan, ryggen, bakre låren och vänster arm (?) är något grymt men det gör mig ändå inte så jättemycket då det är ett bevis på att jag rörde mig igår.
Laddade upp med ägg,bacon och fil till frukost så nu är jag redo för lite jobb och städning idag. 
söta ansikten men ack vad jag saknar värmen och sol & bad, men håll i er jag behöver ju inte vänta allt för länge..

Obesegrade i trettondagscupen

Riktigt roligt att få spela cup var det idag även om det var sjukt nervöst i början och gick lite sisådär. Men att få "trycka in" ett mål i sista matchen fick min nervositet att verka obetydlig. Nu jäklare ska det fortsätta tränas och kämpas!

a walk to remember vs kronjuvelerna

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, får se vilken det blir bara. Och så "småningom" somna och vakna upp pigg, allert och taggad för fotbollsträning kl 11.

6e Januari 2012

Härlig slapp och underbar dag idag är vad det har varit men den kunde inte ha blivit dålig efter det underbara VM-guldet Sverige tog inatt. Vaknade upp vid elva-tolv tiden käkade frukost och spelade Nintendo DS i över en timme. Är världsmästare på super mario bros (nästan) och fortsatte min dag med att baka en himla massa saker. Sirapskakor, chokladrutor, paj, snickerskakor och lite smått och gott. Underbar dag helt enkelt och det hela blev inte sämre när Leksand vann över Almtuna på straffar.
Det där om att vara extremt nyttig hela januari kan ju alltid vänta till en annan månad (år)..

VM-GULD, VM-GULD, VM-GULD....

Helt sjukt hur jag lyckades somna redan vid ett-tiden inatt då jag lovat mig själv att jag skulle se på VM-finalen. Lite glad är jag att jag blev väckt vid två-tiden och pallrade mig upp till soffan för att se skiten. Alltså att sova en timme och sen vakna är som..ett helvete? Slutsnackat om det SVERIGE TOG VM-GULD och glädje skriker som uppstod hos familjen källgren går inte att beskriva.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/juniorhockey/article14176463.ab

Hockey VM

Håller tummarna för VM guld nu (och filip forsberg)!

People like you...

Inte aggerat som en superbloggare idag men "vasjutton" jag har ju lov? ;-)
Ghost whisperer, städning och Filmmys med Malin & Maja har stått på mitt schema idag. Känner mig som en köttbulle efter allt vi tjockade i oss, nu väntas någon bra film och sen hockey VM vid två-tiden.

3 December 2011

Hejsan! Har inte speciellt mycket att skriva om förutom att jag spenderade några timmar hos Maja med fanny som ni alla redan vet. Hem och käka och nu sitter jag här med datorn i knät och funderar på att kolla på en film eller ut och hitta på något.. Synd bara att jag bor i kolsva och här existerar ingenting utom tv tittande och att sitta inne. I-landsproblem hit och dit jag vet

Enjoy life

Malllans fräsiga hits

Coolrubrik.com


Bloggning från Majas fräsiga iPad

Shit så tekniskt jag känner mig nu säger jag bara. Sitter med Maja och Fanny och lever livet. Får se vad vi hittar på men blir säkert nå bra.

Juli - November 2011

Partaj hos moa med vännerUnderbara Italien med familjen, min moster och hennes sambo.Har aldrig ätit så extremt mycket pizza som jag gjorde under min vecka i Italien.Efter att ha varit i den lilla Italienska staden Bergamo flög vi vidare till Rom. Colosseum och St:peterskyrkan stog på schemat. Ingen utllandssemster utan sol och bad.Mina mycket fina friends och jagJordgubbar, glass och chokladsås åt mer än bara en gång..Varför dra en normal "pose" när man kan stå som två galningar med ärtor i hela ansiktet?Malin och Jag åkte och överraskade Lovisa och edvin (även om han inte uppskattade det precis lika mycket ) på deras konfirmation.Firade "100-års kalas" ute i ibbarbo.Packade väskorna och i September drog stora delar av släkten till Mallorca.Underbara Cala bonaFemte försöket lyckas alla bli med på bild men kvaliten blev som den blev.Tog en tur till Norge med mamma och mina brorsor.Norge bjöd på en hel del bra  och billig shopping om man säger så..Här har ni andra delen av mitt 2011 men det finns inga bilder från varken December eller mitt Jullov. Anledningen är att jag redan visat många och för att jag tänker lägga ut en massa bilder från lovet när skolan börjar!
Den här gånge blev det tyvärr lite tråkigare bilder men jag försökte som sagt lägga ut sånna som jag inte publicerat förut och sånna som finns på facebook.

Allt känns enkelt

Fotbollsträningen gick bara bra och shit så skönt att få springa av sig även om träningsvärken imorgon kommer vara olidlig.. Men det är väl som ett kvitto på att man verkligen tagit i? (skulle låta intelligent men låter mer som att jag borde jobba i kassan på ica..)
Nu väntas några avsnitt ghost whisperer och sedan ska jag sova.
Bilder från igår lånade av moa

Januari - Juni 2011

Startade 2011 med att införskaffa tre nya och fräscha one piece som slitits hårt under året.Idrottsgalan och första gången i mitt liv jag befann mig i globen.Romme, skidor, vänner och kommer fortfarade ihåg känslan när vi äntligen fick maten. mums
Leksand - Mora! Vilken jävla match och shit så häftigt med utematch.Malin och Lovisa mina underbara vänner.
Grillning hos fina maja med vänner.Ytterligare en grillning men denna gång gick det sådär..
Konfirmation i Rättvik och önskar jag kunde skriva att det var hur grymt som hellst men njee..Varför räkna matte när man kan vara ute och ta kort?Gå upp klockan sex för att dra till donken och käka frulle..på PÅSKLOVET. Vilka sjuka människor gör något sånt?
Konfiramtionen öveeerr..Behöver jag förklara hur glad jag vart över min underbara moppe?London med mor och far.
PRIMARK, PRIMARK, PRIMARK (himmelriket)
Underbara niMalin och moa mina söta skitungar.
Kom verkligen inte ihåg att filip sett ut som detta troll då han idag knappt har något hår alls på skallen.
Sommar, sommar underbara sommardag
Kämpat som en galning med de här bilderna och verkligen försökt att ta annorlunda bilder som inte varenda jäkel lagt upp på facebook eller sådana som jag redan lagt upp på bloggen. Kan meddela att det ni precis sett är ett 45 min arbete made by me och en liten kommentar från eran sida skulle få det att bli så otroligt värt allt slit. ;)

1:a Januari 2012

Nytt år, nya möjligheter och än så länge har mitt 2012 varit helt fantastiskt.
Känner på mig att det här kommer bli ett helt underbart år med helt underbara saker. 
Firade nyår med mina fina vänner och jääklar så roligt det var. Idag blir det en riktig slappardag och jag ska även lägga upp massor av bilder från mitt 2011.
Roligaste wii spelet någonsin säger jag bara..

RSS 2.0