Norge

Måndag-onsdag så kommer jag befinna mig i Norge med mamma, b1 och b2. Gör några tidsinställda inlägg om smått och gott så ni har något att läsa.


Freedom

Haft ett helt underbar början av lovet med kalas i fredags, bowling & mat på gillet igår och umgåtts med Malin och Maja idag samt haft två timmars fotbollsträning. Nu väntas sista delen av Wallander!


Photographer

http://www.nicklaseriksson.com/

25 Februari 2012

Fotbollsträningen var jobbig som tusan idag även fast vi inte körde någon fotbollsworkout. Men shit vad skönt det är att vara nyduschad och veta att man klarat av en riktigt jobbig träning. Nu blir det lunch och sen väntas äventyr!

.


24 Februari 2012

Smått stressad skriver jag nu ett snabbt inlägg om vad som händer idag. Klockan sex kommer släkten och grattar mig och mamma som båda fyllt år. Presenter, mat och trevligt sällskap (och så var det sjukt trist sällskap..), nej lovisa kommer i alla fall och gör kvällen till något roligare. Nu ska jag göra sallad, plocka undan det sista och fixa mig. Vi hörs ikväll någon gång. Ha en riktigt bra fredag!

Gran Canaria

Här har ni några av de cirka 1100 tagna bilderna från Kanarieöarna. Har medvetet hoppat över en hel del viktiga saker som vi gjorde som jag kommer visa senare.

Clothes & other stuff

Dagens outfit på med en sällsynt bakgrund bestående utav handduk, benskydd och annat skit.

Good morning

Gick upp tidigare än jag någonsin gjort till skolan idag (06.30), då jag är expert på att använda den underbara snooze-funktionen några gånger för mycket. Hann till och med äta en rejäl frukost även om det inte såg riktigt lika delikat ut som den jag åt i spanien. Tandborstning, sminkning och idrotts-väsk-packning väntas och sen blir det skolan.

22 Februari 2012

Skolan var lugn, skön och helt okej måste jag säga. Drog och jobbade lite direkt efter och nu väntas städning på rummet mitt. En halvt uppackad resväska från Gran Canaria, skid grejer från igår, smutstvätt samt smått och gott med saker ligger utspritt över rummet. Kaos är ordet!

Vet att min uppdatering har varit extremt gles senaste tiden. Det beror dels på att jag vart utomlands och för att jag inte riktigt hittar någon inspiration och vilja till bloggen. Kommer inte skriva att jag är ledsen för det eller lova att det kommer förändras, i nu läget vill jag bara att ni ska veta att jag är väl medveten om att den suger. Fick en systemkamera i födelsedagspresent och är redan taggad på att få lägga upp bilder med kvalité så det finns absolut en vilja till att blogga. Men när det tar mellan 30-45 att skriva och publicera ett inlägg på bara några få rader känns allt värdelöst och jag vill bara radera hela bloggjäveln.(Allt på grund av att jag tkr det känns jobbigt att hitta på något att skriva osv.) Nej jag ska helt enkelt ta mig i kragen och fundera på vad jag vill med bloggen och hur jag själv vill ha det. Vet hur drygt det är att följa en blogg som aldrig uppdateras eller är oinspirerande. Imorgon kommer bilder från Spanien så håll ut!
Kände inte för att ta några nya kaos bilder så fick bli två "halvdanna" gamla bilder.

Fettisdagen

Som de flesta vet var det fettisdagen igår och självklart åt jag precis som extremt många andra runt om i Sverige en semla.

21 Februari 2012

Hemma igen efter en underbar vecka på Gran Canaria (om vi bortser från det äckligt dåliga vädret). I nuläget har jag varken lust eller ork till att skriva hur det var eller vad vi gjorde. Jag har haft det grymt och det är vad som räknas i nuläget. Trött som en traktor lägger jag mig i sängen och kollar på att avsnitt eller två av vampire diaries sen väntas träning.

underbart

"Känslan när man kommer hem efter nästan nio dagar och får sätta sig vid datorn"

Kick ass

Ska försöka att inte klaga allt för mycket över hur jag mår eller tycka synd om mig själv för inatt åker jag som alla (förhoppningsvis vid det här laget känner till) till Gran Canaria. Hade en hel del saker som jag skulle göras idag men har inte slutfört en enda så kommer bli fullt upp ikväll. Träning om 45 minuter och sen måste jag skynda mig hem för packning och fixning.

Kommer inte uppdatera något mer idag och inte när jag är borta heller så vi hörs förmodligen när jag kommer hem någongång. Ha en underbar vecka för det är precis vad jag ska ha!

Tired of being tired


Weather forecast

Lite surt att åka iväg till 14 grader och moln. När jag såg det för första gången för några dagar sen trodde jag att jag skulle dö men orkar inte bry mig längre. Jag har lovat mig själv att jag ska njuta till 100% och ha det så in i helvete underbart som det bara kan bli, wihoooo!

12:e Februari 2012

Vilken jäkla helg det har varit hittils! Skulle kunna skriva en hel bok om hur sjukt vrickad, rolig, stressad och sjuk den har varit men det är det sista jag har tid med idag. Inatt åker jag till Gran canaria så idag blir det att packa, plugga, vaxa benen, handla smått och gott, slå in presenter, tvätta, städa och allt där till.

Romme alpin

Åker till västerås om 10 minuter och går på stan med Malin. Sover i v-ås med en del tjejor och drar tidigt imorgon bitti till romme. Underbart att romme-resan äntligen blir av med andra ord!
Kommer inte bli någon uppdatering förrens imorgon kväll någon gång om jag överlever. Ha en grym helg för det är precis vad jag ska ha

Tack och godnatt

Skype:ar med två galna vänner sen blir det historiaboken och sängen!

Packning

Försökt packa sen någongång igår men jag är värdelös. helt kass verkligen. 15 linnen/t-shirter är vad som finns i min tröjhög till min "sju-dagars-semester". För att inte tala om allt annat jag packar ner som jag aldrig kommer ha någon större användning av. Att ta med hela garderoben på planet skulle med andra ord inte skada.

9:e Februari 2012

B-delen i nationella-svenska gjordes idag och måste säga att det gick förvånads värt bra. Blev inte sämre av att jag fick reda på att jag fått MVG på A-delen. Imorgon väntas prov på andra världskriget så blir att plugga på det för min del. Har tyvärr inte så mycket intressant att skriva då skolan dödar mig inifrån och ut just nu. Men ska inte klaga, om en vecka befinner jag mig på helt andra breddgrader!

Fotbollsträning


studiedag

Chill dag som hittils spenderats med en sovmorgon, pluggning, städning och vampire diaries. Försöker komma på något som känns värt att skriva just nu men inspirationen ligger nere på noll om inte ännu lägre.

Next up: Body builder

Kom hem levande efter ett skönt gympass och har precis duschat. Imorgon är det studiedag som jag faktiskt till största del kommer utnyttja med studier. Men funderar även på att ta en sväng till västerås för att införskaffa present till mamma och lite små saker inför resan. Någon som känner för att ge mig sällskap?

7:e Februari 2012

A-delen i nationella provet i svenska är avklarad vilket känns skönt. Annars har dagen varit helt okej måste jag säga. Nu väntas plugg, träning och förhoppningsvis ett avsnitt eller två av vampire diaries.

One week left

7 dagar, 168 timmar, 10080 minuter se det hur ni vill men om en vecka befinner jag mig i Gran Canaria. Helt otroligt underbart och herregud vad jag längtar. wihoo

Bridget Jones Diary

Nu väntas nittiosju långa minuter framför Bridget Jones dagbok. Långt ifrån frivilligt då jag vet att jag lika bra skulle kunna kolla på två avsnitt av vampire diaries. Men måste kunna skriva en filmrecension om filmen och då är det ett plus i kanten om man sett den...

Pluggsöndag

Idag står det PLUGGA med stora bokstäver på min "att-göra-lista" och lite träning mellan fem och sju.

Melodifestivalen 2012

Ikväll stod Melodifestivalen, chips och smulgubbe på shemat. Blev glatt överraskad då jag tyckte det var absolut värt att sitta och spendera en och en halvtimme av mitt liv på. Loreens låt slår jag vad om kommer höras en himla massa gånger i framtiden!

4:e Januari 2012

Vilken dag det har varit idag! Vaknade hyffsat tidigt och kunde ta det lugnt innan jag drog väg på en nästan två timmar lång fotbollsträning. Att fotbollsworkout och styrka stod på shemat visste jag redan innan men att jag skulle bli så trött som jag blev idag kunde jag aldrig ana. Det har nu gått SJU timmar sedan träningen slutade och kroppen känner sig fortfarande utmattad. Antingen är min kropp allmänt slut eller så beror det på min, fannys, sandras och malins utflyckt som gjordes i sandviken. Mer om den senare nu blir det kvällsmys!

3:e Februari 2012

Länge sen det var så här skönt att komma hem från skolan. Herregud, hoppade ur kläderna och slet av mig jeansen (som förövrigt var många storlekar för små) för att inviga ett par nya mjukisbyxor. Nu väntas thé, chips och fanta mys framför vampire diaries. underbara fredag!!

2:a Februari 2012

Laddar upp den här dagen med havregrynsgröt, frukt och en hel del musik. En riktigt dryg och jobbig dag väntar för min del men det är bara att "kötta" och försöka tänka positivt. Börjar med beep-test på idrotten för att direkt efter skolan gå hem till mormor och städa. Därifrån går jag till fotbollsträningen för att löpa 45 minuter och simma någon kilometer.


1:a Februari 2012

Extremt lugn skoldag idag som bestod av en tretimmars lång bio vid namn "shindlers list", en timmes film på so-lektionen och läsning + diskutionsfrågor på tyskan. Slappaste skoldagen på väldigt länge men alltid skönt men lite lugn och ro. Hunnit med att jobba någon timme, plugga och ikväll väntas träning mellan 8-9.

Träning fem dagar i veckan hela februari ut så det blir bara att kämpa på. Body builder nästa!

RSS 2.0